“Fundamentals and Analytical Applications of Multi-way Calibration” (2015). Editores: AC Olivieri, GM Escandar, Héctor Goicoechea, A Muñoz de la Peña. Ed. Elsevier. Amsterdam. Cantidad de páginas: 591. ISBN: 978-0-444-63527-3.
“La Calibración en Química Analítica”, (2007) Héctor Goicoechea & Alejandro C. Olivieri. Ed. UNL, Santa Fe, Argentina. Cantidad de páginas: 180. ISBN: 978-987-508-900-6
Libro CMV_Material suplementario
“Current Applications of Chemometrics” (2014). Editor Mohammadreza Khanmohammadi. Capítulo 7: “Multiway Calibration Approaches to Handle Problems Linked to the Determination of Emergent Contaminants in Waters”. Mirta R. Alcaráz, Romina Brasca, María S. Cámara, María J. Culzoni, Agustina V. Schenone, Carla M. Teglia, Luciana Vera-Candioti and Héctor Goicoechea. Ed. Nova Science Publishers, Inc. Cantidad de páginas: 274. ISBN-13: 978-1634631174 ISBN-10: 163463117X
“Virgin Olive Oil. Production, composition, uses and benefits for man” (2014). Editor Antonella de Leonardis. Capítulo 9: “Olive oil: production and nutritional properties”, MP Godoy-Caballero, MI Acedo Valenzuela, T Galeano-Díaz, HC Goicoechea, MJ Culzoni. Ed. Nova Science Publishers, Inc. Cantidad de páginas: 392. ISBN: 978-1-63117-656-2 (978-1-63117-656-3 e-book).